Yeeey, Finally i’m back to work !

Dupa o foarte lunga vacanta am revenit cu forte noi la munca. Mi-a fost foarte dor sa revin la programul si jobul meu. Bineinteles ca am lucrat putin si acasa, nu prea pot sta departe de par pentru prea mult timp.

Asadar, azi m-am gandit sa va povestesc despre cum arata o zi la munca pentru mine. Este prea mult spus munca, pentru ca nu prea simt ca merg la munca. Nu am un program fix, merg la salon doar atunci când am programari.

Ajung la salon intotdeauna cu minim 30 de minute inainte de programare, asa am timp sa ma pregatesc pentru prima clienta. Avand in vedere ca e perioada de dupa vacanta si am lipsit destul de mult, zilele astea sunt mega full, iar acest lucru ma bucura enorm. Mi-a fost atat de dor sa am zile pline cu fete frumoase. Am reusit de-a lungul timpului sa creez o relatie foarte faina cu clientele mele, iar cu unele o adevarata prietenie. Avand in vedere ca am fost plecata 7 saptamani, iar cu unele nu m-am vazut nici inainte sa plec, am avut atat de multe de povestit incat bineinteles nu ne-a ajuns timpul si mereu am fost la limita sau chiar in intarziere cu clientele.

Asadar, prima clienta a venit la ora 10:00 , insa am ajuns la salon de la ora 08.00 sa imi pot savura cafeaua in locul meu preferat unde, am fost intampinata cu un buchet de trandafiri de bun venit . Mi-a fost atat de dor. Nu stiu voi ce simtiti atunci când mergeti la munca, insa eu ma simt foarte fericita atunci când trebuie sa merg la salon. Simt nerabdare sa vad ce imi aduce ziua respectiva, ce schimbari sau provocari ,sa cunosc oameni noi si sa aduc zambete pe fata femeilor. Iubesc sa lucrez cu oamenii, dar mai ales, iubesc sa lucrez in salon si sa ofer oamenilor care imi trec pragul acel moment de rasfat de care au nevoie. Atunci când am o clienta pe scaun, ma dedic 100% ei.

Ei bine, începând de la prima clienta si pana la ultima, nu am prea avut pauza, a fost o zi plina dar frumoasa. O zi plina petrecuta cu oameni frumosi, o zi pe care am trait-o facand ceea ce iubesc eu sa fac, par.

 

 

 

A fost o zi perfecta. Incerc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta aici, avand in vedere faptul ca intentionez sa ma intorc in curând acasa, in Romania. Vreau sa profit de clipele de aici si de frumoasele momente petrecute alaturi de cliente pentru ca stiu ca imi va fi enorm de dor. Fiind primul salon deschis, am pus aici toate visele si sperantele de viitor, pana sa il deschidem a fost cel mai mare vis al meu, iar aici, in acest mic spatiu mi-am creat telurile pe mai departe. Mi-am pus tot sufletul in crearea lui, iar o parte, va ramane aici cu el.

 

 

Stiti ce am invatat aici? Ca orice vis devine realitate atunci când crezi in tine si atunci când muncesti pentru realizarea lui. Si am mai invatat ca nu trebuie sa demonstrezi nimanui cat esti de bun, trebuie sa fi tu , asa cum esti, si atunci lucrurile bune vor venii.

Lupta pentru visul tau, pentru ca, ghici ce?… totul e posibil !

 

 

 

 

 

          With love for hair , 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.