In ultimul timp mi se adreseaza foarte des intrebarea care-i faza cu blogul? Ei bine, faza e lunga, pentru ca imi doresc sa fie de lunga durata si pentru ca imi place.

Am creeat acest blog pentru ca imi place sa scriu, sa vorbesc si sa invat lucruri noi. In mare parte scriu despre mine, despre meseria mea, despre par, despre femei, despre noi ca oameni.

Daca o postare inspira sau ajuta macar o persoana, daca gasesc un raspuns sau o rezolvare in urma postarii, inseamna ca mi-am atins scopul.

Recunosc, in primul rand scriu pentru mine, ma ajuta foarte mult sa ma dezvolt eu ca si om, iar atunci cand imi este greu sa vorbesc, imi este mult mai usor sa scriu.  Scrisul pe blog ma face sa fiu mai atenta, sa citesc mult mai mult, sa ma documentez mult mai mult, sa fiu prezenta si sa ma implic 100% in ceea ce scriu. Sa scriu frumos, clar si prietenos.

 

Am inceput aceasta poveste privind-o drept provocare, fara sa ma gandesc ca as avea ceva de castigat si incercand sa descopar lucruri noi, abordand subiecte placute si apropiate mie pe care sa le impartasesc cu voi.

Scriu pentru ca ma face sa ma simt bine. Sunt postari la care am stat zile intregi scriindu-le stiind ca subiectul va fi interesat doar pentru cativa oameni. Am dedicat timp si efort unor articole la care probabil nu voi primii nici un feedback , insa am facut-o pentru ca ma face pe mine sa ma simt bine, e ceea ce simt in momentul respectiv sau ceea ce pot oferii in momentul respectiv. O fac pentru ca subiectul e unul important pentru mine si scriind tot aici simt ca, contruiesc ceva al meu si il pun in lumina.

 

Daca sunt avantaje in urma blogului? categoric DA.  In primul rand bucuria numarului cititorilor care creste de la o zi la alta. Asta inseamna ca ceea ce apare aici, ajuta, inspira sau rezoneaza cu cineva.

 

 

So…care-i faza cu blogu” ? Faza-i ca imi place tare sa scriu.

 

With love,  (pentru scris)

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.