Hei Girls,

V-ati pus vreodata întrebarea de ce e important sa aratam bine?

De-a lungul timpului am intalnit tot felul de argumente. Am intalnit fete care vor sa arate bine pentru altii , fete care vor sa arate bine doar pentru a iesi in evidenta si fete care pur si simplu vor sa arate bine pentru ele. Important e sa arate bine. Ei bine, parul are un mare rol in a arata bine zi de zi. Parul curat, ingrijit , aranjat sau pur si simplu natural , dar intretinut si frumos, intotdeauna face o buna impresie. Pentru ca totul incepe de la par, primul contact vizual , prima impresie, prima imagine.

 

 

Prima impresie…se vorbeste mult despre aceasta, spunandu-se ca nu este corect sau normal  sa iti creezi o parere despre un om la o prima vedere. Trebuie sa recunoastem ca, cu totii ne formam o parere despre persoanele pe care le întâlnim la prima vedere. Inainte de a intra in contact cu o persoana, inainte de a vorbi sau de a ne cunoaste, avem contact vizual. Contact vizual care, de cele mai multe ori incepe din zona capului, iar aici vorbesc despre ochi, fata, par.

De ceva vreme, incerc sa conving fetele printr-un fel sau altul, sa puna mai mult accent pe par. Suna ciudat, insa podoaba capilara este accesoriul pe care il purtam 365 de zile din an si cred eu ca merita sa punem mult mai mult accent pe parul nostru. Parul aranjat este un element important in formarea primei impresii si totodata iti ridica moralul si te face sa te simti mult mai bine atunci când este aranjat.

Desigur, este important sa stii cum sa il aranjezi, ce culoare si tunsoare ne avantajeaza in functie de ten si fizionomie si cum sa il scoatem in evidenta, insa, cel mai important este sa il purtam curat. La fel ca si unghiile noastre si parul spune multe despre noi .

Zilele trecute am invitat-o pe Alexandra sa fie modelul meu pentru aceasta postare.

Pe Ale o cunosc de putin timp, insa mi-a lasat o impresie foarte buna de la prima intalnire. Este acel gen de fata care pune accent pe ea si asta se poate observa foarte usor.

P.s – are un cont de instagram super super tare, fiind pasionata de fotografie. Alexandra Bleche o gasiti pe insta

Mai jos poti sa vezi cateva dintre propunerile mele pentru ea de a-si aranja parul .

 

 

Ai grija de imaginea ta si nu uita ca prima impresie conteaza, cel putin pana incepi sa vorbesti. Vocea, ochii, siguranta, stapanirea de sine, parfumul, tinuta corect aleasa si nu in ultimul rand parul si machiajul ne diferentiaza , facand din fiecare dintre noi  o persoana unica.

 

 

With love for hair,

 

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.