Ghidul periilor de par

 

Buna fetelor,

Azi o sa vorbim despre periile de par. De ce perii avem nevoie, care la ce ajuta si ce avantaje au.

Am sa va prezint cateva dintre cele mai comune tipuri de perii de pe piata, când sa le folositi pe fiecare si la ce.

 

 

Pentru a obtine parul perfect, aveti nevoie de peria perfecta!

 

  • Peria paddle

Daca aveti parul mediu-lung, aceasta perie este un must-have. Este recomandata pentru stilul rapid si eficient de a netezii parul parul, cat si pentru stimularea scalpului.

Fiind atat de plata, va ajuta sa creati stiluri netede, lucioase si stralucitoare fara prea mult volum. De asemenea, face minuni ca un finisher pentru par cret, frezzy, sau ondulat, care a fost aranjat prin alte mijloace.

 

  • Periile rotunde

Ei bine, in ceea ce priveste peria rotunda, este foarte importanta dimensiunea, diametrul periei. In functie de lungimea parului, alegem in mare parte si diametrul periei.

O perie rotunda, medie, ne ajuta insa in multe cazuri. Cu ajutorul ei putem obtine volumul mult dorit , bucle lejere perfecte sau indreptarea/netezirea parului.

Inainte de utilizarea acestor perii, incercati sa uscati parul in proportie de 60-70 % , va fi mult mai usor si mai rapid.

Incercati atunci cand alegeti o perie, perii acesteia sa nu fie foarte duri, sa fie mai flexibili. Perii duri ai periei pot duce la ruperea firului de par, iar pentru rezultate frumoase va recomand sa achizitionati o perie de calitate, de preferat din ceramica sau teflon. Este o achizitie pe care o faceti o data la foarte foarte mult timp, deci, merita investitia.

 

  • Peria de pieptanat

 

In cazul acestor perii, le recomand pe cele din par natural, pentru ca protejeaza foarte bine firul de par. Este o perie pe care o putem folosii la toate tipurile si lungimile de par. In cazul parului drept sau putin ondulat este indicat sa il pieptanam o data pe zi.

Ne ajuta foarte mult si la netezirea firelor rebele, finisarea buclelor, dar si la eliminarea rezidurilor de fixativ si alte produse de stiling.

 

  • Peria de tapaj

 

Pentru a tapa parul, avem nevoie de o perie de tapaj buna, dar si de o tehnica corecta. Perii acesteia ne ajuta sa obtinem un volum frumos, insa totul depinde de tehnica abordata.

Am auzit de-a lungul timpului multe discutii cum ca tapajul distruge parul. Ei bine, nu tapajul distruge parul, ci tehnica gresita si descurcarea parului dupa.

 

Atat in salon, cat si acasa, eu folosesc periile de par de la GHD. Perii pe care le recomand cu incredere si de care sunt mega multumita.

Pentru sanatatea si igiena parului este foarte important sa spalati si sa curatati periile cel putin o data pe saptamana.

 

 

 

            With love for hair,