Hello girls,

            In urma unei provocari a celor de la Matrix Scandinavia am lucrat timp de două luni doar cu produse Matrix. Totul a inceput cu o contrazicere despre produsele CHI si cele de la Matrix. So…1-0 pentru ei. Ce sa zic, trebuie sa recunosc ca imi plac.

In ceea ce privesc vopselele de par, like it. Imi plac foarte multe gloss-urile pentru parul blond de la Matrix si luciul pe care il ofera vopseaua parului. Insa acest lucru se intampla si cu cele de la CHI. Produsele de styling nu m-au convins in totalitate, insa astept feedback si de la clientele care au achizitionat aceste produse.

 

Vopseaua de par Matrix SOCOLOR este preferata mea din toate cele incercate. Nuante intense, intr-o varietate extrem de mare de tonuri disponibile, cu o stralucire atragatoare si o bogatie cuceritoare. Acoperirea firelor albe este integrala, iar rezistenta impresioneaza. Ingredientele sale hidratante mentin parul puternic si sanatos pe parcursul si dupa incheierea procesului de colorare. Like it !

De cand cu Olaplex-ul, din ce in ce mai multe game profesionale vin din spate cu formule si produse aproape la fel.
Ce m-a surprins foarte tare este gama Bond ultim 8 pentru protectia parului in timpul vopsirii.
Matrix are sistemul de protectie a legaturilor fibrei capilare BOND cu 8 beneficii pentru parul decolorat/ vopsit:
       1. Ajuta la protejarea legaturilor fibrei capilare în timpul decolorarii/ colorarii.
      2. Se mentine nivelul de deschidere.
      3. Nu este necesara modificarea formulei de colorare/ decolorare sau a nivelului oxidantului.
     4. Nu este necesara modificarea timpului de actionare a produsului.
     5. Ajuta la prevenirea ruperii firelor de par.
     6. Previne deteriorarea cuticulei fibrei capilare.
     7. Hraneste in profunzime parul.
    8. Parul arata mai sanatos.
        Gama Matrix a fost fondata in 1980 de specialistii in domeniul aranjarii parului, sotii Arnie si Sydell Miller. Familia Miller dorea sa puna la dispozitia specialistilor in domeniul aranjarii parului o gama completa de produse care i-ar ajuta sa-si dezvolte afacerile si sa obtina mijloacele ce le permiteau sa profite la maxim de talentul si de creativitatea lor. In prezent, 30 de ani mai tarziu, ideile originale ale acestora sunt inca de actualitate, iar Matrix este brandul american nr.1 din lume in domeniul ingrijirii parului.
Brandul ofera o gama larga de produse de ingrijire a parului, de colorare a parului si de texturizare a firului de par incluzand: Biolage, Total Results, Socolor, Color Sync, Design Pulse and Vavoom.
     Matrix inspira toate saloanele profesionale sa transforme o pasiune pentru frumusete intr-un succes personal !
  •  Vazut, Incercat, Primit, Testat !  Sincer, dupa aceste doua luni , pot spune sa imi plac si le recomand. Insa prefer sa raman deocamdata fidela produselor mele preferate. 

 Pentru urmatoarea perioada urmeaza o provocare L’Oreal  , Inoa si Majirel. Stay close !

 

 

 

 With love for hair, 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.