Buna fetelor ,

Azi este despre parul meu. Am primit o intrebare pe blog unde sunt intrebata despre rutina mea de ingrijire a parului blond si cat de sanatos este.

Asadar, azi o sa va povestesc putin despre cum imi îngrijesc eu parul.

Incep prin a va spune ca am parul mediu,firul de par natural, putin ondulat, vopsit ombre cu varfuri decolorate , putin uscat insa nu exagerat.

In ultimul timp pun foarte mare accent pe parul meu, încercand sa ii acord atentie si sa il ingrijesc cat de mult pot.

Imi spal parul de doua ori pe saptamana , iar primul pas pe care il fac inainte de fiecare spalare este pieptanatul parului. Este important sa faceti acest lucru, pentru ca altfel exista riscul sa il incurcati foarte tare pe timpul spalatului.

Al doilea pas dupa imbibarea parului cu apa este samponarea parului. In prezent testez produsele Matrix- so long damage, insa de obicei sunt fidela produselor Chi, Clean shampoo sau Infra shampoo, iar o data pe saptamana folosesc samponul violet Clean Blonde de la Fudge.Imi samponez intotdeauna parul de doua ori. O spalare folosesc doar samponul normal, de doua ori, iar a doua spalare din saptamana , folosesc o data samponul normal de par, iar o data cel violet, pentru a indeparta posibilul galben din par.

 

 

Dupa spalararea parului intotdeauna taponez bine parul cu un prosop curat, dupa care aplic tratamentul sau masca. Si in materie de masca / tratament folosesc doua game. O spalare din saptamana folosesc tratamentul Zerran no. 3 , care este un tratament de reconstructie a parului in urma decolorarii, iar a doua spalare din saptamana folosesc masca chi keratin . Cu ambele stau minim 15 minute, asta daca timpul imi permite, dupa care limpezesc foarte bine si las parul in prosop cateva minute.

 

 

Inainte de a folosi feonul sau de al usca prin orice metoda, intotdeauna folosesc protectie termina de la Chi Iron 44 si uleiul de par Chi Silk Infusion

Avand in vedere ca am parul destul de ondulat, as putea spune chiar valvoi, dupa fiecare spalare il aranjez. Fie il intind cu placa, fie il periez ori optez pentru bucle lejere. Azi am ales sa il intind cu placa.

Ei bine, dupa ce toti acesti pasi sunt efectuati, dupa aranjarea parului aplic din nou putin ulei doar pe varfuri, sau in unele cazuri spray luciu de par. Nu prea folosesc spray fixativ, avand in vedere ca am un fir de par destul de gros, sta exact asa cum il fac pana la urmatoarea spalare. So …I’m a lucky girl!

Folosesc feonul si placa de par GHD Copper Luxe Platinum, de care ma declar super mega indragostita.

Va recomand sa nu folositi placa de par in fiecare zi , iar inainte de a va indrepta parul sau de a folosii orice instrument care emana caldura, sa aplicati intotdeauna protectie termica pe par.

 

Urmatoarea postare intentionez sa fac un Q&A despre par, produse, tehnici sau orice alte intrebari aveti. Asadar, va invit sa lasati un comentariu sau mesaj cu orice doriti sa aflati in materie de par.

 

With love for hair, 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.