Happy NewYear !!!!

La multi ani dragelor, va doresc sa fiti sanatoase, fericite si sa straluciti !!!

Incepem noul an cu o postare despre ustensilele si accesoriile de care avem nevoie acasa pentru ingrijirea si aranjarea parului. Un basic list ca sa zic asa pentru cele care isi aranjeaza parul acasa.

In primul rand, începem cu 4 produse care sunt absolut necesare in rutina noastra de ingrijire. Cu toate ar trebui sa avem aceste produse acasa, indiferent de lungimea parului. Si anume:

  •   Un sampon destinat tipului nostru de par .
  • Un balsam sau masca .
  • O protectie termica .
  • Un ulei de varfuri.

Eu in momentul de fata, folosesc acasa:  -samponul si balsamul de la Chi Enviro – Smooting

– Protectie termica – Chi Iron 44

–  Ulei pentru varfuri – Chi Infusion

     

 

Aceste 4 produse sunt foarte importante in rutina noastra de ingrijire a parului , iar pe langa acestea avem nevoie si de cateva ajutoare pentru aranjarea parului, insa aici difera foarte mult de stilul si metodele de aranjare a fiecaruia.

Personal , nu ma pot lipsii de ceara/crema de par de la Four Reasons – Cream Pomade , pe care o folosesc de fiecare data când imi împletesc sau prind parul in coada.

Un alt produs care face parte din rutina mea de aranjare si totodata este si preferatul meu , este Spray-ul luciu de la  – Wella Eimi – Glam Mist – I LOVE IT!!!!!!!

Nu prea folosesc fixativ de par, insa am tot timpul unul la indemana. Just in case 🙂

 

In ceea ce privesc ustensilele de par eu nu am acasa mai nimic, imi aranjez parul aproape de fiecare data la salon. Asta spre bucuria mea ca muncesc in domeniu :). Insa cu toate aveti sau avem nevoie cu siguranta de un feon. Desii recomand sa il folositi cat mai rar, avem nevoie de el.

 

Placa de par , ondulatorul sau alte instrumente de aranjare ramane la alegerea voastra ce alegeti, insa feonul este un must have. Eu una nu ma pot lipsii si nu imi pot imagina viata fara placa de par. Folosesc toate ustensilele de la GHD. Din punctul meu de vedere sunt THE BEST !!! fara alti termeni de comparatie.

Din catergoria ” Ce ne trebuie acasa” nu pot lipsii agrafele de par si minim un elastic de par , desii sunt sigura ca nu le gasiti niciodata. :)) Same here !

Un pieptene rar , pentru descalcire , o perie , care ar fi indicat sa nu fie plastic si un pieptene des cu coada sunt ustensilele de top, care nu pot lipsii nici intr-un caz.

Va sfatuiesc sa tineti cont de ce cumparati si sa va ganditi la faptul ca aceste investiti le faceti o data la foarte mult timp, deci merita atentia si investitia voastra. Totul pentru un par perfect !

 

 

Incepand de saptamana viitoare incep episoadele de Vlooooog! Astept propuneri cu ce v-ar interesa sau ce a-ti dorii sa aflati in legatura cu parul vostru, activitati de salon, sau orice tine de aceasta meserie.

Va supeeeer puuuuup !!!!

 

With love for hair, 

 

 

 

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.