It’s time for tips and tricks ! 

Parul frumos este unul dintre atuurile fiecarei femei, iar ingrijirea acestuia ar trebui sa ne preocupe in mod special. Ingrijit, tuns, vopsit sau nu, aranjat, cu mici secrete orice par poate fi scos in evidenta .

Cateodata, solutiile cele mai bune sunt atat de simple, incat nici nu ne gandim la ele. Eu am gasit cateva care imi fac rutina de ingrijire si aranjare putin mai simpla. Asadar, am sa impartasesc cu voi cateva secrete. 

 

 

  •     Teai gandit vreodata sa inversezi balsamul cu samponul? 

     Daca parul tau e lipsit de volum, moale , insa in acelasi timp uscat, te sfatuiesc sa inversezi cele doua produse. Umezeste parul, aplica balsamul pe lungime , iar dupa 4-5 minute limpezeste si samponeaza parul. Ei bine, acest procedeu va oferi o stralucire aparte , volumul necesar si va fi mai usor de aranjat. Try that !

 

 

  • Agrafele de par bobby pins.

   Sunt sigura ca toate avem cel putin 10 agrafe de genul, iar o buna parte sunt de negasit. Si mai stiu ca foarte multe femei se confrunta cu alunecarea acestora din par.  Pentru o buna fixare a acestora, puneti-le pe un servetel si pulverizati-le cu fixativ sau sampon uscat. Vor tine parul mult mai bine si nu vor aluneca.  Agrafele bobby pins se aplica intotdeauna cu partea dreapta in sus.

 

 

 

 

 

 

De ceva vreme, aceste simple agrafe  pot schimba in totalitate stiling-ul si simplitatea coafurii. Iata cateva idei in care agrafele scot orice coafura din banalitate. 

 

  •     Electrizarea parului.

Cum zilele reci si aerul uscat de afara nu sunt suficiente, mai intampinam si problema electrizarii parului. Din fericire exita si cateva trucuri pentru a disciplina parul electrizat.

       Pe langa fixativ si creme speciale anti electrizare, mai avem cateva mici trucuri la indemana, si anume servetelele umede (anistatice). Pentru calmarea firelor rebele, se folosesc aceste servete pe sectiuni de par, de la radacina spre varfuri. Un alt lucru important in electrizare este plasticul. Evitati pe cat posibil ustensilele din plastic. Daca intampinati aceasta problema , va sfatuiesc sa folositi perii si pieptene din lemn sau metal. 

 

  • Full ponytail 

O clema mica sau medie ne va oferii volumul mult dorit atunci cand prindem parul in coada. Aceasta se aplica in mijlocul parului, dupa ce acesta este prins, langa elastic. Simplu, nu?

 

 

 

  • Perna de satin 

  Inlocuieste perna de bumbac cu una de satin sau bumbac egiptean. Acestea creeaza mai putina miscare decat cele din bumbac obișnuit, altfel nu risti ca parul tau sa se rupa sau deterioreze în timpul somnului. O impletitura lejera este de asemenea o idee foarte buna pentru timpul noptii. 

 

 

 

Acestea sunt cateva dintre secretele mele. Cu mici trucuri si cateva accesorii putem sa ne aranjam parul foarte usor si rapid.

 

With love for hair,

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.