Hello girls, 

          Odata cu aceasta postare a venit si toamna. Nu stiu cum este la voi, insa in Norvegia este toamna in toata  regula. O toamna minunata in care avem parte si de cateva zile insorite. Este absolut superb.

        Toamna este anotimpul culorilor puternice si vibrante, iar daca aceste culori se regasesc si in parul tau, este minunat. In acest an, tendintele de toamna ne indeamna sa alegem culori puternice precum violet, albastru inchis, neaparat nuante de aramiu, cupru sau ciocolatiu. Insa nu trebuie sa uitam de blondul platinat, care este in top in toate tendintele din toate anotimpurile, de tot timpul . Am putea sa il numim chiar blondul cel de toate zilele . :))

     In acest sezon, nuantele reci se impletesc cu accentele calde si culorile puternice, iar rezultatul se potriveste perfect cu peisajul de toamna.

 

 

 

 

Toate bune si frumoase, insa pe langa o culoare perfecta avem nevoie si de un par perfect, nu? Odata cu venirea toamnei ar fi bine sa facem cateva schimbari in ritualul de ingrijire a parului. Bineinteles ca si in acest anotimp trebuie sa punem foarte mare accent pe hidtratare. Daca vara parul nostru sufera si se usuca din cauza soarelui, toamna, vantul si umiditatea ne afecteaza parul. Deci, hidratare, hidratare, hidratare !

 

Cum umiditatea din aer este una dintre cele mai mari probleme in lunile de toamna, aceasta determina electrizarea parului, mai ales daca acesta este natural, cret sau ondulat. Ei bine, in acest caz, balsamul este obligatoriu, acesta scazand gradul de electrizare a parului. Daca intampinati aceasta problema, va recomand sprayurile ce contin vaselina sau silicon. Acestea au formule usoare care ne vor ajuta sa tinem parul sub control.

 

Stiai ca toamna poate veni si cu o cadere masiva de par?

Pe langa schimbarile climatice care vin impreuna cu un nou anotimp, intervin si cateva schimbari hormonale in organismul nostru,  care au loc la inceputul fiecarui sezon, ceea ce inseamna ca si parul nostru poate fi afectat. Pentru a combate acest lucru, este foarte important sa adaugam in alimentatia noastra produse bogate in vitamine si minerale si trebuie neaparat sa ingrijim si sa tratam parul cu multa blandete. Despre acest lucru vom vorbi mult mai detaliat intr-o viitoare postare. Deci, ramaneti pe aproape!

 

 

Toamna nu trebuie sa fie un motiv de griji, ci o noua oportunitate de a arata si de a te simti bine !

 

 

With love for hair,

 

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.