Cum sa ne tundem 

 

Hello girls,

Azi o sa vorbim despre vesnica problema a fetelor, cum sa ne tundem? Cred  ca este una dintre cele mai intalnite intrebari, insa trebuie sa stiti ca nu orice gen de tunsoare se potriveste oricui si ca nu tot ce se poarta arata bine si la noi. Ca sa ni se potriveasca perfect si sa ne scoata in evidenta trasaturile, tunsoarea trebuie aleasa in functie de trasaturile fetei, de forma fetei  si de ce dorim sa scoatem in evidenta. Insa trebuie sa luam in considerare si tipul parului care poate fi drept, ondulat, carliontat, textura sa, fina, medie sau cu fir gros si greu de aranjat, iar nu in cele din urma, vei lua in cosiderare volumul parului.

 

Tunsorile scurte sunt foarte populare si iti fac trasaturile fetei sa devina centrul atentiei. Daca aveti maxilare puternice le puteti pune in evidenta cu o tunsoare bob care sa se termine sub maxilar sau in dreptul acestuia. In cazul unei fete rotunde , tunsoarea bob ar trebuii sa se termine cu cativa centimetrii sub maxilar, undeva la zona gatului sau al umerilor. Tunsorile bob scurte acceantueaza rotunzimile .Tot in cazul fetei rotunde rotunde poti opta pentru volum in partea superioara pentru a da impresia fetei de alungire.

In cazul unei fete ovale aproape orice coafura sau frizura va arata bine. Poti purta tunsori cu parul scurt, mediu sau lung, fata fiind bine balansata si echilibrata in proportii. Cu toate acestea, cele mai bune frizuri sunt cele care iti vor tine parul departe de fata, pentru ca ai ce pune in valoare si scoate in evidenta. Incearca sa eviti tunsorile si coafurile care acopera fata.

In ceea ce priveste fata lunguiata, incearca sa eviti parul drept si foarte lung. Trebuie sa alegi o tunsoare care sa ofere latime fetei  si mult volum, cum ar fi o tunsoare medie in trepte , sau de ce nu, o tunsoare bob.

Pentru forma fetei patrata poti opta pentru o lungime medie sau scurta a parului, iar daca ai parul lung o coafura cu bucle lejere se potriveste perfect, insa in cazul parului lung incearca sa eviti parul perfect drept cu carare pe mijloc. Alege tunsori cat mai putin geometrice, liniile drepte si evidente nu sunt o alegere tocmai buna pentru aceasta forma de fata. Bucle, tunsori in trepte, breton pierdut, cararile intr-o parte sau pur si simplu parul dat peste cap scoate in evidenta trasaturile acestei forme.

Preferata mea este forma  de inima a fetei. Tunsori medii, lungi se potrivesc de minune acestei forme. Este bine sa evitati tunsorile foarte scurte, care scot in evidenta fruntea si partea superioara a capului. In cazul unei forme foarte bine definite, tunsorile pana sub barbie ofera volumul necesar pentru a evidentia aceasta forma.

In cazul unei forme de fata diamant, poti opta pentru aproape orice tunsoare si coafura. Fiind bine si frumos proportionata se potriveste aproape orice, insa incearca sa eviti bretonul sau suvitele pe fata.

 

Trebuie neaparat sa stiti ca nu tot ce se poarta si nu tot ce este in voga acum arata bine si la noi. Intalnesc  foarte des cliente care imi cer sa le tund asa cum se poarta. Se poarta ce ne avantajeaza. Tunsorile si coafurile trebuie alese in asa fel in cat sa ne scoata in evidenta forma fetei. Putem avea o tunsoare si o culoare minunata, insa atata vreme cat fata noastra nu este bine scoasa in evidenta nici tunsorea nu va arata cel mai bine, iar culoarea va ramane doar o culoare frumoasa. In toate aceste cazuri, parerea mea este ca primul lucru care trebuie evidentiat este fata si apoi parul.

Tunsoarea este una dintre serviciile pe care va recomand sa le faceti doar in saloane. In spatele fiecarei tunsori exista o structura si o baza de care trebuie tinut cont pentru a arata bine.

 

   With love for hair,

                                    

Write a comment:

*

Your email address will not be published.