Heeey girls,

Here we are again… ultima zi din an si totodata ultima postare pe blog din acest an.

Va super extra mega multumesc pentru ca cititi postarile si pentru mesajele si incurajarile voastre. As putea pune blogul ca o mare realizare in acest an.

Am inceput cu emotia si frica ca poate nu va citi nimeni si continui cu bucuria si speranta ca voi putea ajuta in continuare femeile si nu numai , sa inteleaga ca parul intrebuie ingrijit si ca la fel ca si orice alta parte din corp, el are nevoie de atentie.

Evolutia si statistica blogului ma surprinde in continuare si sunt fericita ca scopurile mele de a scoate “parul ” in evidenta chiar functioneaza.

Dupa cum probabil stiti, pe langa pasiune , parul este totodata si meseria mea, iar acest blog a pornit din ideea si dorinta de a ajuta si a sfatuii si fetele care, probabil nu isi permit sa apeleze la ajutorul unui specialist atunci când vine vorba de sfaturi si vopsirea parului. Nu as putea spune ca incurajez vopsirea sau decolorarea acasa, fara minim de cunostinte, insa pot spune ca imi doresc sa ajut, cel putin cu sfaturi persoanele care se vopsesc acasa.

Pentru a avea un par frumos, sanatos, o culoare frumoasa si corecta nu trebuie sa ajungi pe mainile unui hairstilist sau specialist, pentru ca internetul iti pune la indemana foarte multe sfaturi utile, iar multe persoane care practica in acest domeniu si-au aratat dorinta de a ajuta online cu sfaturi fetele dornice.

 

Prin aceste postari imi doresc sa ajut cu sfaturi  si persoanele care isi doresc o cariera sau se afla la inceput de drum in aceasta meserie. Am fost acolo, la inceput si, tare mi-as fi dorit ca cineva sa ma ajute cu un sfat atunci când aveam nevoie.

 

Toate drumurile au un inceput, iar la fel ca si orice inceput nu e intotdeauna usor. Insa, parcursul ni-l cream noi singuri in functie de dorinta si ambitie.

 

Va multumesc !!!

Mesajele si feedback-ul vostru ma bucura si ma ambitioneaza totodata sa realizez postari interesante si sa impartasesc cu voi cunostintele mele.

Va doresc un an nou minunat, mult mai bun si mai creativ decat cel anterior. Sa visati si sa tintiti cat mai sus, pentru ca visele sunt create pentru a putea fi realizate. Cred cu tarie ca daca ni s-a dat un vis, ni se dau si toate sansele de a fi realizate.  Va puuuup cu mare drag !

 

 

 

With love for hair, 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.