Hello girls,

 

                Haideti sa vorbim despre ce ar trebuii sa tinem cont atunci cand vizitam un salon de infrumusetare. In cazul de azi , vom vorbii despre vizita in saloanele de coafura.

     Primul lucru pe care va sfatuiesc sa nu il faceti este acela de a vorbii rau despre persoanele care s-au ocupat de parul vostru inainte. It’s not nice ! Si credeti-ma nu ne incanta si nu ne ajuta deloc. In momentul in care va asezati pe scaunul nostru pentru orice serviciu, conteaza ce doriti sa obtineti in acel moment. Cu siguranta puteti sa ne povestiti experientele si neplacerile anterioare, insa nu sa scoateti in evidenta persoana care a facut asta. 

 

Incetati sa comparati! In momentul in care te afli in fata unei persoane care se ocupa de parul tau, insa continui sa spui ce si cum lucreaza stilistul tau preferat, sau persoana care se ocupa de parul tau, cum obisnuia sa iti faca parul sau ce tehnica de vopsire folosea, ne ramane doar sa va intrebam, ce cautati aici? Trebuie sa intelegeti ca asa cum oamenii sunt diferiti, au si tehnici diferite de a lucra.

 

  Incercati sa profitati de timpul petrecut la salon si sa va relaxati, departe de telefon !

Daca tot timpul o sa stati pe telefon , comunicarea va fi una proasta, iar detaliile programarii vor fi greu de scos in evidenta, plus ca ingreunati munca celui care se ocupa de parul vostru, capul fiind tot timpul putin aplecat in telefon.

 

Rabdaaare!!!! Cand va doriti o schimbare radicala a culorii trebuie sa aveti rabdare si sa aveti asteptari realiste legate de ce puteti obtine intr-o singura vizita la salon. Nu va asteptati sa treceti de la brunet la blond platinat intr-o singura zi ! Desigur, se poate, insa va recomand sa o luati treptat daca va doriti un par blond dar si sanatos.

In momentul in care veniti cu o poza sa ne aratati cam ce ati vrea, realizati  si  faptul ca probabil nu va va sta la fel de bine ca si tipei din poza, nu?  Trebuie sa tineti cont si de faptul ca trasaturile fetei si culoarea tenului conteaza enorm. I just say  !

 

Incetati sa va mai jucati cu parul in timpul vopsirii sau al tunsului. Este iritant sa va tot trageti parul in fata sa il vedeti, insa pe langa faptul ca ne ingreunati munca, in timpul unui tuns pot aparea si mici accidente daca mana voastra e tot timpul in par. Tundem par, nu si degete .

 

 

Si nu in ultimul rand, respectul client- stilist si invers. Pentru a avea o relatie frumoasa trebuie sa fie respect. Respectul unul fata de altul dar si fata de timpul nostru .

 

 

 Nu uitati sa va bucurati de timpul petrecut in salon, departe de stresul si rutina zilnica.

                                   

 

                With love for hair,

Write a comment:

*

Your email address will not be published.